Wednesday, November 5, 2014

Jamu Pengantin Dara

Jamu Susuk Dara - JAMU PENGANTIN DARA

HARGA: RM65/10biji
CIRI-CIRI: berwarna cerah
Ramuan herba di dalam Jamu Pengantin Dara: manjakani, akar serapat, belimbing bukit dan garam supit, bunga pakma, kacip Fatimah dan herba – herba rahsia lain.
SIAPAKAH YANG SESUAI UNTUK MENGGUNAKAN Jamu Pengantin Dara yang di keluarkan oleh Syarikat Susuk Dara Resources ini?
1- Wanita yang belom monopos.
2- Wanita yang faraj ternganga berlendir dan berair
3- Wanita yang mengalami keputihan kronik sehingga berbau
4- Wanita yang mengalami kemaluan berbau
5- Wanita yang seluar dalamnya basah akibat air dari faraj bukan kencing
6- Wanita yang rahim kembang lepas bersalin
7- Wanita rahim kembang selepas period
8- Wanita rahim kembang yang tidak datang bulan
9- Wanita yang kerap jimak dan suami melepaskan air mani dalam
Mengapa mereka perlukan produk Jamu Pengantin Dara ini?
1- Rempah di dalam faraj akan meresap semua jenis air dan lendir
2- Rempah di dalam faraj akan menyedut semua jenis air termasuk didalam Rahim sehingga Rahim mengecut.
3- Ketika Jamu Pengantin Dara sedang bekerja Rahim akan mengecut dan akan mengeluarkan segala jenis cecair dan akan turun kemulut Rahim dan jatuh ke dalam faraj.Rempah tersebut menyerapnya.
4- Ketika rempah di dalam faraj ketika melakukan jimak. Rempah tersebut akan menyedut air dari zakar sehingga menpercepatkan air mani keluar.
5- Rempah didalam faraj akan mengakibatkan faraj mengecut keseluruhannya.
6- Rempah herba yang di makan akan berfungsi mengecutkan Rahim dan faraj. Rempah bertindak seperti memeras Rahim untuk mengeluarkan air dari dalam Rahim.


Tindakbalas herba Jamu Pengantin Dara POSITIF kepada pengguna:
1- Dalam tempoh 1 jam lubang faraj tertutup.
2- Dalam proses 24 jam terasa berdenyut – denyut di ari – ari / atas faraj / dalam Rahim.
3- Terasa kering di faraj
4- Berdenyut – denyut di bahagian kanan atau kiri ari – ari.
Situasi Pengguna ketika menggunakan produk Jamu Pengantin Dara ini:
1- Faraj menjadi terlalu sempit dan kering.
2- Terasa Rahim kecil dan kecut
3- Daya kemutan 300% rapat dan sempit di bahagian faraj
Situasi Pasangan ( suami pengguna) :
1- Terasa sempit, padat dan susah nak masuk kerana laluan faraj tertutup
2- Memerlukan foreplay yang panjang untuk menghasilkan air mazi atau pelincir semulajadi.
3- Mengalami kegelian zakar maksima diseluruh bahagian.
4- Terasa zakar seperti disedut membuatkan air mani keluar dengan cepat.
Kelebihan Penggunaan produk Jamu Pengantin Dara ini:
1- Wanita yang menggunakan ini akan menjimatkan tenaga untuk kemutan
2- Mampu mengeluarkan kotoran2 yang terkumpul di dalam rahim
Tindak balas herba NEGATIF kepada pengguna:
~ Jika salah penggunaan digunakan oleh wanita tidak bermasalah seperti dinyatakan diatas akan terjadi terlalu sakit di bahagian faraj. Berdarah dan pedih.
Dilarang keras untuk:
1- Anak Dara
2- Wanita yang telah menopos ( di syorkan guna Intim Gel )
3- Wanita yang faraj kering ( ketika melakukan hubungan kelamin memerlukan bantuan pelincir ( perlu guna intim gel terlebih dahulu sebelum guna Jamu Pengantin Dara).

Fungsi utama JAMU PENGANTIN DARA ;
- berupaya untuk menyerap dan menyedut segala jenis kotoran seperti darah beku (yang menyebabkan saluran rahim tersumbat, sukar untuk hamil), lendir keputihan, air mazi dan air mani (bg yg kerap berjimak/bersama) di dalam rahim
- kotoran ini akan terkumpul bersama ramuan jamu membentuk gumpalan dan akan keluar dari miss V anda
- oleh itu, anda di nasihatkan untuk mengeluarkan semula ramuan jamu di dalam miss V selepas hari ke-4 kerana masih terdapat sisa2 kotoran di dalamnya
- selepas semua kotoran di keluarkan, rahim anda akan menjadi bersih , sihat dan subur, sesuai untuk ‘menanam benih’…insyaAllah

CARA PENGGUNAAN:-
JAMU PENGANTIN DARA RM 65 satu botol 10biji….. tuk 3 hari jer- first day nak guna, insert 2 biji (kiri + kanan) hari yg sama, makan 4 biji waktu malam sebelum tidur (time pengambilan utk 1 mlm ni, x leh bersetubuh)…malam esoknya, makan 2 biji lagi sebelum tidur… malam lusanya, makan 2 biji lagi sebelum tidur…dan, dalam masa 72 jam pengambilan jamu pengantin ni, tolong jgn minum ais, jgn makan durian, sebab durian panas, herba pun panas.. nanti tak tahan.. jgn minum air kelapa sebab ia mengurangkan khasiat herba…genap 72 jam, harus korek n kluarkan pengantin tu…ULANGI PROSES PEMBERSIHAN NI 3 BULAN SEKALI
a) CARA INSERT JAMU PENGANTIN DARA:
Duduk mencangkung, pastu masukkan 1/2 jari telunjuk..rasa dinding kanan, rasa dinding kiri, rasa bahagian atas, bawah, seterusnya masukkan 3/4 jari telunjuk tu lebih dalam, kemudian akan ada daging lembut yg berbentuk separa bulat..yang itu adalah pintu rahim..buat finger round sekeliling pintu rahim tu..di sebelah kanan dan kiri pintu rahim ada ruang atau rongga skit..kat situlah nak parking kapsul..PASTIKAN KUKU PENDEK DAN JARI BERSIH!!
b) CARA KOREK JAMU PENGANTIN DARA
Memang susah skit nak korek lepas dah ketat..lumurkan jari dgn minyak zaitun @ INTIM GEL, duduk cangkung..pastu masukkan jari perlahan2..cari herba di tempat yg sama kita parking tu, then korek kuar perlahan-lahan. Cuba korek kuar semua pada hari ketiga. Tapi jika tak boleh, cuba lagi hari ke-4 dan ke-5. InsyaAllah boleh kuar semua. Pastikan tiada herba or rasa berpasir lagi di ruang pelipat dalam tempat parking tu. Cari juga pada pelipat-pelipat lain. Kadang-kadang herba ni suka lekat dekat tempatyang berlipat dalam miss v tu. Pastikan semua kuar ye..korek semua lendir dan serdak-serdak yang boleh dirasa.
NI ANTARA KESAN -KESAN SELEPAS MENGGUNKAN JPD :
1. Rahim akan terus mengecut.
2. Laluan rahim menjadi rapat dan berpasir seperti dara semula
3. Bibir faraj akan terus menjadi rapat.
4. Bila pertama kali selepas penggunaan. Isteri akan merasa sakit akibat sempit dan terlalu rapat dan nikmat seperti pertama kali bersetubuh.

>>BAGAIMANA NAK DAPATKANNYA?? SMS/WASSAP/TELEGRAM SAYA DI TALIAN 0135024135 (SAFURA – PENGEDAR SAH JSD)
>>(PANGGILAN TELEFON TIDAK DIGALAKKAN)

Thursday, September 11, 2014

Jamu Susuk Dara

Jamu Susuk Dara pertanyaan lanjut, sila sms/whatsapp di talian 0135024135 (safura) - Lawat www.jamususukdarajsd.com Maaf, panggilan telefon tidak digalakkan..